Durance

Durance Produktbeskrivning Handgjorda doftljus, parfymerade med olika dofter och med vax av hög kvalité. Brinntid upp till 40 timmar.
Durance ligger mitt i hjärtat av Provence, i byn Grignan, omgiven av gamla tryffelmarker, bland olivträd och blommande lavendel. Durance’s främsta inspirationskälla är naturen. Regionen Provence har en lång tradition av att använda naturliga ingredienser och att bevara miljön. Detta symboliserar hela deras filosofi och tankesätt. Durance’s produkter är främst inspirerade av den rikt doftande och färgsprakande provensalska landsbygden. De väljer endast de mest värdefulla ekologiska växterna och råvarorna. Just kärleken till naturen har byggt företagets identitet. Äkthet, elegans och respekt är värdena de värnar om och som har gjort Durance till ett företag med humant synsätt.

Durance ligger mitt i hjärtat av Provence, i byn Grignan, omgiven av gamla tryffelmarker, bland olivträd och blommande lavendel. Durance’s främsta inspirationskälla är naturen.
Regionen Provence har en lång tradition av att använda naturliga ingredienser och att bevara miljön. Detta symboliserar hela deras filosofi och tankesätt. Durance’s produkter är främst inspirerade av den rikt doftande och färgsprakande provensalska landsbygden. De väljer endast de mest värdefulla ekologiska växterna och råvarorna. Just kärleken till naturen har byggt företagets identitet. Äkthet, elegans och respekt är värdena de värnar om och som har gjort Durance till ett företag med humant synsätt.

Lyxig naturkosmetik från Durance en Provence
Le Lavandin de Grignan, även känt som Durance, har sedan 1976 försett världen med dofter från hjärtat av doftriket Provence. Hängivna åt regionens rika naturarv använder man gamla, traditionella metoder för att blanda välgörande oljor och dofter till sina många exklusiva produkter.

Mjukt parfymerade och tillverkade med mycket omsorg nedlagt i kvalitet, renhet och detaljer. Durance står för det lilla extra lyxiga för kroppen, badet och hemmet